PÁLYÁZATOK

Telephelyfejlesztés a Thermotrading Kft-nél meglévő raktárépület felújításával 

Kedvezményezett: Thermotrading Kft.

Megvalósítás helye: 2700 Cegléd, Szolnoki út 73. hrsz: 2631/62

Szerződött támogatás összege: 23 961 353 Ft

Projekt azonosító: PM_KKVTELEP_2018/177

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.07.31

A Thermotrading Kft. központi funkciót ellátó meglévő rossz műszaki állapotú telephelyének felújítására, illetve jelenleg alig használható raktári részeinek helyreállítására irányul a projekt, annak érdekében, hogy a cég tovább növelhesse szolgáltatási kapacitását, illetve megfelelő körülmények mellett működhessen és termékeit tárolhassa.

A felújítás után az épületben nemcsak az eddig tárolt alapanyagok, és gépek mennyisége növekszik, hanem a megfelelő körülmények kialakítása miatt lehetőség nyílik egyéb a szolgáltatás szempontjából fontos sérülékeny anyagok tárolására. Mindemellett a jelenleg műszaki állapotuk miatt nem használható épületrészek is használat alá kerülnek, mely a szolgáltatás végzéséhez szükséges tárolt alapanyagok és eszközök mennyiségének növekedését is eredményezi.

Előzőeket figyelembe véve elmondható hogy a cég az anyagok tárolhatóságának mennyiségi és minőségi emelése miatt gyorsabb kiszolgálásra lesz képes a hosszas beszerzési idők leredukálásával. Valamit párhuzamosan több projektet is képes lesz megvalósítani, kivitelezni. A megfelelő tárolás eredményeként az anyagokat alacsonyabb beszerzési áron, nagyobb mennyiségben tudjuk beszerezni, így a vállalkozás eredményessége, költséghatékonysága is nő.

A vállalkozás meglévő üzleti kapcsolati és ügyfélköre is garantálja a későbbiekben a megfelelő mennyiségű, illetve egyre növekvő tendenciát mutató megrendeléseket, ezáltal az ingatlan szükségességét.

A fejlesztéssel érintett telephely a Cegléd 2631/62 hrszú ingatlan, mely természetben a 2700 Cegléd, Szolnoki út 73. szám alatt található. Az ingatlan 100%-os tulajdonosa a Thermotrading Kft. A teljes ingatlan 3171 m2 alapterületű, a rajta található fejlesztéssel érintett épület 773,69 bruttó m2; 660,39 m2 nettó hasznos alapterülettel rendelkezik.


A Te címed